Disclaimer

door Lana de Jong

Copyright

 

Teksten en beeldmateriaal.

Op deze blogsite hetfranseleven.nl zijn de teksten allemaal uit eigen ervaring en kennis door mij persoonlijk geschreven en samengesteld. Naast de teksten is ook het beeldmateriaal door mijzelf samengesteld en (tenzij anders vermeld) ook gemaakt.

Dit betekent dat op alle tekst en beeldmateriaal van deze site (tenzij anders vermeld) auteursrecht rust en dit eigendom is van hetfranseleven.nl.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming mag niets van deze blogsite worden overgenomen en/of gepubliceerd.

Wil je graag gebruik maken van mijn teksten of foto’s neem dan hier contact met mij op om schriftelijk toestemming te vragen.

 

Tips en adviezen.

Vanuit aandacht zijn alle teksten, tips en adviezen (tenzij anders vermeld) door mijzelf zorgvuldig samengesteld en uitgewerkt. Nu kan ik er ook weleens naast zitten en kan informatie niet meer correct of kloppend zijn (denk bijvoorbeeld aan regelgeving rondom emigratie en integratie).

Daarnaast zijn de adviezen en tips die ik geef uit eigen ervaring en kennis geformuleerd en ben ik geen erkend adviseur of coach. Ik blog vanuit passie en vanuit de motivatie te kunnen inspireren en adviseren maar de verantwoordelijkheid in wat jij met de door mij gedeelde informatie doet ligt bij jou als lezer.

Hetfranseleven.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden of verantwoordelijk gehouden voor wijzigingen of onjuistheden op deze site. En hetfranseleven.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden of verantwoordelijk gehouden voor enig risico of schade opgelopen door het toepassen van tips of adviezen uit de gepubliceerde teksten op deze blogsite.

Heb je toch vragen of opmerkingen of is er informatie in mijn teksten die niet(meer) klopt?
Laat mij dat dan hier weten.

Bedankt! Lana